Det finns ...

Det finns en liten flicka..egentligen är hon inte " den lilla flickan " som alla ser, hon är i en närmre vuxen ålder.


Hon lever ihop med sin familj på 4 personer, två bröder och sina föräldrar. Hennes äldre bröder har ett rykte om kriminalitet och droger, fadern är den bästa man kan finna! Och modern är toppen på det lilla extra.

Låt oss kalla henne för Evy.

Evy går nu sista året i gymnasiet och att hålla sig poppis är något som är inne, så det är hennes plan! Hon ska hålla sig poppis så länge hon går i skolan, men hur gör man det när det börjar snyggare och vackrare tjejer i skolan? KONKURANS!! Evy bestämmer sig för att göra allt för att få uppmärksamhet.. Hon börjar med att klä sig vågat, extrema korta kjolar samt klänningar, u-ringade linnen och magtröjor. Klart får hon uppmärksamheten! Men det räckte inte.. Att ta droger är ju också väldigt inne hos det "konstiga" gänget, ett vågat försök!

Hon fick syn på hennes bröders piller. Att ta en skadar väl inte?! droger kan ju inte vara så farliga eftersom att många gör det?

Evy tog en pill, två och så en tredje. Hon kände inget, så det fick bli en fjärde.. Därefter gick Evy in till sitt rum och leta fram en gammal låda full med sprit. Hon drack två glas rent vodka och sedan la hon sig..

Morgonen därpå kommer modern in för att väcka Evy som måste iväg till skolan. Evy vaknar inte, mamman tar det inte allvarligt utan tänker att Evy måste vara lite för trött för att vakna..

Sanningen är den att Evy hade fått överdos, och under natten som hon sov slutade hon andas..

Hade Evy struntat i alla fördommar som förekommer i världen hade en vacker ängel idag fortsatt leva..

Kommentarer
Postat av: maya

omg.. så hemskt.

2008-08-24 @ 14:24:18
URL: http://maayaas.blogg.se/
Postat av: j

to bad that wasn't me.

2008-09-05 @ 15:32:56
Postat av: jess

tessi ska d inte va 5 personer ifall d är 2 börder, oså föräldrarna och hon? =P

2008-09-05 @ 15:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0