Design!

Min underbara vän Sandra som fixat en lite sötare design på bloggen!
Vad tycks?
Tack hjärtat!
 

early day

god morning! eller aa morgon kanske inte, eftermiddag då.. klockan har nu slagit 13.51 och jag ska klä på mig mina ytterkläder och ta mig en fastwalk, något jag borde gjort för fem timmar sen, men lata jag ville sova ut och det fick jag! hihi.. nu sååå off in ryd i go :) hoppas att ni haft en underbar helg! xoxo



gameday.

idag så vaknade jag runt 10 och tog mig en morgon promenad, som jag numera lovat mig själv att göra minst 5 gånger i veckan :).. Åt mig en rejäl och god frukost och sedan kom Öz hit och jag klippte hennes hår och toppade luggen lite.. Därefter åkte vi iväg till hallen för att möta EOS basketflickor :)

Tyvär gick de inte som vi hoppats, vi förlorade med 12 poäng.. Ändå, en stor applåd till laget! Det var en bra match, och bättre ska d allt bli.. Snart väntar oss en match mot Borås, hemmamatch igen faktis urskönt! 19.00 I helenahallen, Onsdagen den 21a Januari..

Efter matchen åkte jag och Öz till Sibylla och åt, i ångest haha men fick bli sååååå (A)... Och sen kom Rosen och plocka upp oss och vi fick skjuts hem :) nu sitter jag bara här och latar mig! Off to the shower i GO..

At Nilo's place tonight with ma gurls.. big love, xoxo


friday (FRI-dag)

oh, efter en hel vecka i skolan får jag äntliiiigen bara sitta hemma och slappa! Hade en del planer inför idag, men de blev inte som planerat.. Maybe this is better? Nu så har jag köpt en massa smått&gott som jag ska smaska i mig och se till att magen blir en.. eller nej, TVÅ hela storlekar större! Men det stannar mellan mig och dig vaaa? Tack på förhand! hihi..

Nu väntar Tom&Jerry på mig, eller nä inte egentligen, lillen alexis väntar på mig såå vi ska kolla på den ihop! ska bli mysigt, därefter ska jag kolla på filmen Trade .. Xoxo


att älska.


skoltrött..

Vinterdagarna går obeskrivligt sakta.. Ett så kallat lov man har fått njuta av, men nu är man tillbaka i skiten..

Sure, jag ska inte klaga jag får ju en utbildning till skillnad från massa andra i hundratals olika länder, men vad gör man för att finna orken i allt man gör igen? Jag har nu varit sjuk hela lovet också och mitt lilla mål var bara att " träna skiten ur mig på lovet ", inte ens det fick jag göra, och än idag är jag SJUK! Mina planer var att börja träna på måndag igen.. Wish me luck!

Tillbaka till skolan iaf, vi har nu endast haft två skoldagar och jag har så himla svårt att hålla mig vaken, konsentrera mig nu, och speciellt när det behövs som mest! Våren kommer gå snabbt, de är ja hundra på.. Om alla andra 11 vårterminer gått som smör, skall denna göra detsamma! Hoppas jag iaf..


Vad jag känner

Du e den första jag tänker på när jag vaknar, du e den sista jag tänker på när jag sover, du e där, jag e här, långt ifrån varandra men ändå finns du djupt i mitt lilla hjärta. Vet ej varför men du har gjort utan minsta beröring, utan ett ord, utan ett tecken. Du har gjort det genom att vara dig själv.  Kanske det är det som gjort mig din för evigt.  //E


andlös

jag andas fortfarande, men han gör mig andlös
i jakt om att hjärtat skall lugna ner sig, slå sina normala slag
får jag istället ett pumpande hjärta med 2478 slag i sekunden
kan du ens räkna upp till 2478 under en minut?

jag har fått ett såkallat "avbrott i förlopp"
för varje léende han riktar mot mig, för varje skratt,
för varje andetag och för varje puss
just under dom få sekunderna står hela världen still
inte i min värld, inte i din, utan Hela världen.. vår värld

av att bara stryka lätt med sin hand, blir all hans ömhet synlig

alla våra känslor slås samman i en explosion, ingen dålig sådan
utan kärlekens explosion..


RSS 2.0