Dagens träning.

Jag kom hem och åt nuggets, ungsbakade potatisar samt ketchup och vitlöks sås. Det var såååååå gott! Mätt och belåten går jag upp till min sköna säng och vilar en stund.. Klockan var bara 18.03 så tänkte jag kan chilla en stund men jag la alarm 18.30 ifall att jag somnar! Vilket jag gjorde.. Jag vaknade i PANIK! och börja prata med mig själv till och med, urfult!

- Ehm, fan, TRÄNING! skor..... träningslinne........ topppeeeeeeeen, VART FAN ÄR SHORTSEN?!

Jag letade som en sjuk galning i ca 17 min, till slut ger jag upp för jag inte ville ha på mig varken de vita,adidas,nike eller iversons just idag! Besviken sätter jag mig på sängen och pustar ut, jag kollar ner på mina knän, och gissa vad jag hittar?! Haha mina träningsshort som jag hade på mig såklart! GAAAH, samtidigt som jag flinar hånfullt åt mig själv kollade jag på klockan och fick mer panik! springa till bussen i regnet, sååklaaaaaaaaart!

Väl framme går träningen helt ok! Är fett seg och nu ska jag tjocka mig framför tv:n med chips o godis!
Kärlek..


Bröllopsdagen.

I det tidigare inlägget beskrev jag min morgon, runt 11 fick jag äntligen börja med håret. Riktigt ovan måste jag säga att jag var, uppsättningar är inte riktigt min grej men det satt som berget och det såg helt okej ut!

Sen vart det dags för sminket och vad kan jag säga om det.. Hmm, verkligen inte jag! Men det kanske är på tiden att jag börjar trivas eller rättare sagt vänja mig vid sånt, eller inte..

Och så var jag redo för att sätta på mig klänningen och röra mig mot Hannas hem. Där samlades alla som vanligt, hennes närmsta och mannens närmsta. Vi åt och drack samt fotograferades. Efter ca 2 timmar kom limoun och vi åkte iväg till kyrkan i jönköping. Kyrkan tog drygt en timma och vi skulle inte befinna oss i festlokalen förän 2 timmar, så vi körde iväg med det gifta paret samt vi brudtärnor tillsammans med the bestmens..Vi åkte in till ett hotell nära piren och tog en drink samt åt pommes, lixom vem gör det på sin bröllopsdag?! Haha, urkul iaf! Efter en stund röre vi oss till lokalen där allt hände..


Det var jag och Nono som var först ut, efter oss kom Melina tillsammans med Alex, Melisa med sin man och brudparet Hanna och Sargis.. Vi går ner för trappan och där står exakt alla! Det var en aning nervöst samtidigt som varken jag eller Nono visste vad vi skulle göra? Ska vi gå saktare, eller snabbare?! Benen skakade under klänningen, som tur syntes inte benen till. Äh menvadfan?! skaka looosss!!!! Det blev lixom "dans fram till bordet" och väl framme vid bordet fick vi stå där och dansa kanske i ca 40 min till..

Kvällen var underbar.. Jag vet inte riktigt hur man dansar assyriska så istället fick jag köra "härma apan mittemot mig".

Allt gick såå himmla snabbt! Klockan var redan ett och det var dags för tårtan, en hel del dans runt den också, mysigt mysigt.. Hade det inte vart att jag blev vald som brudtärna hade min kväll mestadels handlat om att jag skulle sitta i ett hörn och äta mig fet, men så fick det inte alls bli, bara dansdansdans och dans:) det är ju nästan så att man själv längtar till att gifta sig:D! Kvällen fick ta sitt slut klockan 04.17 och vi körde äntligen hemåt med svullna fötter och tröttna ögon.. Jag slog sönder min säng klockan halv 6 på morgonen och vaknade 16.21 av ett samtal, men ååhh Gud så mycket jag njöt av att sova!

Tack för mig, kärlek..


Förbredelser..

Jag vaknade klockan 7 i morses och trodde att jag skulle göra iordning mitt hår till min kusins bröllop, men då sa nicke icke! Eftersom att det hade blivit någon slags försening sitter jag ännu och väntar på min tur och klockan är nu 10.02..
Kanske är det lika bra att vänta eftersom att jag inte har en aning om vad jag ska göra med håret. Har kollat runt på internet och en massa men inte en enda frisyr jag fastnat för, lite sent ute Therese!

Det är jag och två till tjejer som skall stå brudtärnor tillsammans med bestmens.. jag börjar undrar när man egentligen ska bli nervös, kommer det snart?! Kommer det över huvudtaget? Kommer jag börja darra sönder mina ben i kyrkan??!! GAAAHHH, jag orkar inte vääänta!!

Jag är förväntansfull och SNÄLLA håll tummarna för mig idag! Kärlek..




Mod är inte frånvaro av rädsla..

basketball.


grandfather

De gick bort med slutna ögon, men med ett öppet hjärta.
De försvann som rök genom ett rostigt nyckelhål.

"jag ser ljuset nu
slutet av den inskränka hallen
jag önskar att det inte skulle betyda något
jag önskar att jag inte gav dig allt"


Jag vet att ni väntar på mig och en dag snart farfar&morfar, en dag snart kommer vi ses igen..
Lova mig redan nu att vi skall uppleva allt vi missat! En kvällspromenad längs stranden där
bara ni ska få uppmärksamheten och berätta om ert liv samtidigt som jag ska iakta varje ord ni
säger. Jag vill att ni lär mig allt om det "gammalmodiga" livet, jag vill kunna följa vår keldanska kultur
så som ni följde det, och inte som dagens keldaner gör det.. Jag vill att ni lär mig hur det var då och hur
allt utvecklades under 85 års tid! Jag tror på er..




Vi ses i paradiset..

School..

Klockan är nu 10.29 och jag har näthandel med sköna HP2B :)


I morses hade vi läxprov i Småföretagande, jag måste säga att det var första gången på sjukt länge som jag lyckats så himla bra på ett förhör! Handen gick inte att styra. Fastän att jag fick kramp i handen för varje sekund som gick skrev jag som aldrig förr.. En besvikelse kan vara att jag misslyckas, med andra ord skrivit något som inte ens har med ämnet att göra, eller så får jag ett topp betyg! Jag hoppas på det bästa..

Just nu ska vi måla/skissa ett fint logotype till vår hemsida, jag funderar på att ha något i stilen dulces y confitería. alltså, tjock stil, kursiv stil och sedan vanlig stil, fast fixa ihop det med mina favorit färger, guld, beige, brun och krämvit.. För er som inte vet vad "dulces & confiteria" betyder, så betyder det godis & konfekt på spanska. Det är vad mitt företag skall handla om, smaskiga godsaker, sådan gris jag är! :D Förhoppningsvis får vi börja arbeta med hemsidan nästa vecka, ser fram emot det extremt mycket.

Efter skolan skall jag ner till en "källare" här i stan och ta en sol dusch. Har inte gjort det tidigare faktis, så håller tummarna för bästa resultat. Ska ju vara brudtärna till min kusin Hanna i helgen som gifter sig i Jönköping, och eftersom att jag inte solat sen i somras är det väl en bra ide att sätta på sig lite färg.. Därefter blir det färga håret igen och umgås med syster som kommit hem över helgen. Tack för mig xoxo

http://www.youtube.com/watch?v=MKmNTJUpgys

Söndagar..

Idag är en vanlig söööndag som alla andra! Har vart i hallen och kollat när grabbarna fick stryk med 2 poäng, motståndet var jönköping. Delvis bra spel, med kanske några enstaka tabbar tyvär..

Kom hem runt 7 tiden och lille alexis låg i badet så jag satte mig på toalettstolen och ville veta vad han hade gjort för spännande under dagen..

"asssååå jag sköt med din den dära basketbollen inte den svarta utan den gråååa med nike märket pååå aså den häftiga! o sen ja satte bollen kanske 145 gånger! aså de sant therese varför skrattar du?"
 

och så hade han den dära söta minen  han brukar ha när han ljuger för mig..

Vad skön du e!
sa jag, så som Lilla al brukar säga det..

" vadå asoo vet du hur skööön jag äe? alltså therese du är inte skön eller vad man säger jag tycker du är mjuk"


Mjuk? på vilket sätt på?

Häär, känn på mitt ben ( haha han hade rakat av sitt hår på benet, och han skyllde på att det var mamma som gjorde det, my ass om det var ) och sen känner du på din kind så mjuk är du! men man kanske säger skön?? och så hade han den den fundersamma minen som man bara ville äta upp!



           




Jag älskar dig Alexis Emanuel M.
              

Long time no seen

Hej alla glada där ute! känner att jag är väldigt seg på att utnyttja min gulliga blogg så tänkte berätta lite om min köpenhamns resa med HP2erna!

Måndag 15/9
Vi åkte iväg från Västerhöjdsgymnasiet tidigt måndag morgon och anlände till Köpenhamn i god tid. Vi besökte bland annat ett exprimentarium samt ett köpcenter intill! Det var rätt så roligt, vi träffade på roligt och trevligt folk.
Därefter åkte vi in till vårt vandrar hem "Danhostel" för att checka in och göra i ordning oss själva inför kvällen där vi fick fritid till att äta samt gå runt på stan i stora Köpenhamn. Jag kan lova att det var en av de bästa nätterna jag någonsin upplevt! Så himla mycket trams, det lilla barnet i mig fick le och skratta som aldrig förr.. Att få så ont i magen ända upp till halsen av att skratta har förlängt mitt liv! Ett stort tack till mina tjejer som gjorde detta möjligt, ni är guld!!




Tisdag 16/9
Vi vaknade upp tidigt på tisdag morgon för att äta frukost och sedan göra oss i ordning för att åka på sight seeing och därefter ha 9 timmars fri tid i Köpenhamns centrum. En del shoppande fick d allt bli, hitta min efterlängtade adidas väska, samt en jätte mysig tjocktröja, ett par vita skor m.m. Efter någon timma började det regna hit och dit, jätte tråkigt tyvär men de slutade efter ca 2 timmar! Runt klockan 4 träffade jag min efterlängtade vän från Lund. Kunde inte önskat mig mer än att få vara med dig just den dagen! Du är sjukt underbar, du är speciell, och du ser det speciella i mig. Vi umgicks med honom och hans tre underbart roliga och trevliga killkompisar! Ett "litet" galet gäng på stan som fick sitt lilla roliga. Mot kvällen fick vi tacka för en underbar dag och därefter träffa klassen för att äta mat ihop.



Onsdag 17/9
Vi vaknade även tidigt denna dag också. Frukost fick d allt bli och sen packning och röra oss mot bussen som körde oss till Malmö för att kolla på en väldigt vacker byggnad "tourning tourso". Sedan körde vi mot Ullared där vi elever fick handla en massa, för mig blev det mest "tjejgrejer" som man nästan kunde gissa..


Ta vara på varje sekund i ditt liv, det är värd mer än miljonen!

Dagarna går..

Jag har så många frågor som saknar svar, men frågan är, vem är det som ska svara på dessa meningsfulla frågor, eller dom kanske inte är speciellt meningsfulla just därför går det inte att svara på dom?

Jag tänker på honom, dag ut- dag in. Jag hade något speciellt intill mig, och för varje sekund som gick med honom tänkte jag för mig själv " ta vara på denna stund! ", och det var exakt vad jag gjorde.

Just tanken "ta vara på denna stund" betydde mer än vad jag trodde.. Att vara med honom kändes som en dröm, det var ingen verklighet. Men på något sätt ville jag få drömmen att kännas åtminstonde 1% äkta, hur gör man?!

Han, den mystiske, han hade något dolt som jag inte hade en minsta aning om, det var att han bara var med mig för att umgås, inget mer.. Men hans underbart magiska kyssar får en att glömma allt, även om han hade berättat för mig att han inte är något att ha och att det inte kommer bli något, kändes det på ett sätt att han inte talade sanning, för dom kyssarna kan jag lova att även du som kille skulle bi gay för! Men jag å andra sidan tänkte, det kanske kan bli något, få honom på andra tankar, även om han inte blir mer än en vän, är jag den lyckligaste som får vara hans vän. Inte ens det fick det bli..


Är sanningen för hård och måste jag behöva inse att han inte finns där för mig mer? Jag vill inte inse något jag själv inte tror på, jag vill fortsätta drömma, låt mig drömma, bara ett litet tag till..



RSS 2.0