Linkøping

Nu vet jag att jag har vart så himla dålig på att uppdatera/utnyttja min blogg så dærfør tænkte jag skriva lite vad som har hænt under veckan.

Fredag:

Dåså vart det dags att åka upp till Linkøping och hælsa på syster Rana som flyttat.
Nær vi vart framme runt halv 8 hade førfesten redan børjat! Jag å andra sidan som vart helt ofixad sen skolan satte igång och platta ner fluffet.
Det var mycket trevligt folk som man fick træffa på, men jag vart ju inte en av dom som skulle ut och festa, jag hade en så kallad dejt, tyvær tænker jag inte gå in på mer detaljer mer æn att det vart bættre æn jag færvæntat mig.

Lørdag:

Eftersom att jag hade gått och lagt mig 5 på morgonen blev det en sen "morgon", vi tjejer vaknade upp vid ett tiden av ett samtal annars hade vi nog sovit dagen ut.. Vi børjade gøra oss i ordning, fræsha till oss och åkte raka vægen hem till prinsessan Vanessa och mamma Shimen.. Vi myste ett tag och snabba tag in till Willys och handla middag och efterrætt, på vægen dit træffa vi æven pappa Saad (kusinen) som jobbade. Efter middagen fick vi vila magen en hel timma så som vi åt! Cant blame us.
Vid 7-8 vart det dags o dra sig hemåt før att fixa sig infør partyt. Oså kom folket vid 9 och festen startade igång, just denna kvæll fick man træffa systers kompisar+jobbarkompisar. Också trevligt folk, the rest is history..


Søndag:

Æven dagen innan hade jag lagt mig sent så jag vakna vid 2 tiden och hoppade in i duschen och vid fem tiden fick jag besøk. Vi åkte in till butiken och handla lite god middag som vi lagade ihop, vældigt mysigt. Tiden gick vældigt fort kan jag lova, ena sekunden vart klocka redan 12 på natten.. Efter ca tjugo min orkade vi oss upp och åkte till statoil och åt varsin fransk hotdog, onyttigt men d ju inte jæmt.

Måndag:

Vaknade upp hyffsat tidigt, runt 11 faktis och hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning, vid 1 tiden åkte vi in till stan i Linkøping och åt "frukost" vilket fick bli kycklingpasta, vældigt gott och sedan efterrætt, citronpaj och någon slags chokladkaka med varm oboy. Så med mætta magar gick vi runt på stan och kika lite, han hitta ett par fina bruna vardags-skor och jag hitta ett par svarta med kilklack. Dærefter åkte vi hem igen och tog det lugnt och sedan vart han tvungen att røra sig hemåt før att jobba osv..
Sjælv umgicks jag med syster Rana, kusin rani och tre av hans vænner.. Blev en massa kul grejer, øvningkørning,utsikt,poker før deras del och jag som deckade och væcktes hundra grg.

Tisdag:

Dagen innan vart ju en sen dag så æven då væcktes vi av att min mobil ringde kl 15.13, ren tur før syrran som vart tvungen att åka ivæg till jobbet klockan 4!
Sjælv væntade jag på besøket som kom klockan 5, vi åkte till ikea och han vart på utkik efter ett nytt databord, vilket han hitta.. Det roligaste vart hur vi skulle førsøka få in databordet, vi førsøkte i minst 20 minuter och nae de funka helt enkelt inte! Haha, synd att man inte filma det. Iaf, d løste sig på ett och annat sætt och vi rørde oss hemåt.
Då hade syster Rana kommit hem från jobbet och vi skulle tillaga mat ihop, men eftersom Ugly Betty var på tv fick dom två tillaga maten istællet och efter ca en timma var det matdags, och det var urgott!
Vid 11 tiden gick syster ut och vi satt uppe några timmar och bara prata eftersom d var sista dagen vi skulle ses..
Det fick bli ett långt farvæl, men upp med hakan! Nu ær det bara en vecka kvar tills vi ses igen:)

temptation

En lätt beröring och han får hela din kropp att rysa till

En puss på pannan och du känner dig önskad,
Att få höra honom viska ditt namn får dig att smälta
När han försiktigt berör dina fingertoppar med sina mjuka läppar, är du snart i himlen
Om han råkar rycka dig i håret har du inget emot det, utan du bara ler och tänker "en gång till"
Hans fingrar åker försiktigt ner längs din ryggrad och rysningen du får är ämnade för dig
Han får dig att njuta genom att flåsa lugnt i ditt öra..

 Tell me, do You think that you could resist this temptation?


Imagin that ...

Imagin that he knows you better then you know yourself
You can sense his soul thorugh your veins
Suddenly you notice that the picture you once had in your head is gone
You have nearly been born at new again, but you struggle to ceep your sense at place


Youre giving up, you want him inside of you..
You are ready

You can feel every step he takes, every breath he breathes, every move he does and you Adore it

My question is; How did you know when you were ready to become an Angel?


det efterlängtade djupet

Min största rädsla är djupet, och mitt högsta mål är att övervinna rädslan.

Det första jag la märke till med honom var att han ägde världens finaste ögon med de vackraste ögonfransar jag någonsin sett.
Jag småsneglade på honom i hopp om att han skulle kolla på mig, men så fort han vände blicken mot mig kollade jag bort, jag skämdes..
Min blick fastnade, jag kunde inte sluta kolla på honom.
Jag ville bara stå framför honom, kolla in i hans ögon och försöka övervinna rädslan. Jag tror, jag tror mycket väl att djupet han äger kommer göra mig trygg.
Smågrejer som gör honom speciell, udda, sånt han själv inte visste att jag la märke till, hur han blinkade, inte kraftigt men heller inte mjukt, utansådär gulligt! Det var något mittimellan det, och hans vackra putande läppar för varje gång han bet sig i innerläppen, rawr! Det jag la märke till som mest var hur han smålog när han inte hade en aning om vad som hände utan han höll bara med, ach ett sånt leénde man vill äta upp! Och när han skulle flytta sig från position från position log han mot alla, förutom mig..

Jag ska erkänna en sak och det är att jag stängde ögonen hårt och dagdrömde:
Jag fick som jag ville, jag stod intill honom, han höll mina händer hårt och jag kollade in i hans ögon, jag kände djupet, jag simmade för första gången ut i havet utan att nå botten, utan att vara nära land och jag var inte det minsta rädd!

something presious

Jag avskyr det såååååååååååå himla mycket! Vill slå sönder någon när det händer, jag vill,
jag bara vill slå sööööönder något!

Jag ska inte skryta om hur duktig jag är på att hålla min ilska inne,
men att gå från en bad gurl to a pretty good one, det är tufft! Vet inte när det bryter ut,
nästa gång? gången framöver.. eller inte alls? Det är fullt av skit, men jag ska inte klaga.. Jag får inte klaga..
Detta är min dröm, jag håller på med. Det jag drömt om ända sen doktorn sa "Du får inte träna på antingen två år, eller inte alls"
Ödet fick bestämma, jag levde på hopp, hopp om att få spela igen. Och det är exakt vad jag gör idag.

Tack Gud.
Ha tålamod, låt tårarna rinna om de så måste



Jag ska vara glad över det jag har, och inte det jag saknar. Detsamma gäller dig!  Kärlek..

Fredag.

Mina pinglor Alexandra och Sandra fyllde år, så vi firade dom både ihop.

Dagen innehöll,mat,efterrätt,presentöppning,skräckfilm,dans,skoj,scarry times! En kort sammanfattning av kvällen..

På vägen hem från parkeringen sprang jag som en dåre, som aldrig förr! Skräckfilmer är inget att leka med :( Kärlek..
                

crazy day.

Efter gårdagen vaknade jag illamående med ryggvärk och huvudvärk! Ingen höjdare direkt.. Meeen dagen fortsatte

Jag ringde syster, som är på besök från Linköping, och frågade om hon var sugen på att köpa skor för jag ville ha skjuts till butiken för att jag själv blev sugen på ett par jag hittat. Så hon plockade upp mig samtidigt som vi skulle till Bilia och väl där inne ska hon prata i telefonen med pappa och fråga vilket däck det är vi ska ha, och utlänningar hör med andra örat där telefonen inte ens ligger, så hon skriker sönder sig själv över hela butiken.

Sen när vi köpt däcket och är på väg ut tog jag däcket från rullbandet och gick utåt med Rasha, och sa: Kolla bak, letar hon efter däcket? Och hon stog som ett miffo och leta och såg helt borta ut! Jag as garva och vände mig om, blinka med ena ögat och höjde däcket så hon såg det.. Och så flina hon sådär lite dumt för sig själv och skakade på huvudet.

När jag drar ner handen och vänder mig om slår jag till en äldre man på kanske 80 år i skrevet och jag fick panik! Ehmm, ursäkta, förlåt, de var inte meningen, gick de bra? o gud förlåt..  Han flinade smått och gick vidare..

todays practise.

Vill inte klaga, meeen jag gör de ändå! Hade sjukt ont i magen på vägen till träningen, som om det fanns någon som tryckte på en knapp varje gång jag andades djupt och elstöten slogs samman i magsäcken, ush! Anyway..

Framme i hallen klär ja av mig som vanligt till träningskläder o tar på mig basketskorna.

- Vart är Peter? ( vår coach )

- Han skulle nog inte komma idag..

- Vem ska vi ha istället då? :S

- Freddoo! ( herrlagets coach )

- Ohh va skönt, säger jag. Ingen Peter träning idag! och pustar ut..



" Vi ska ha en lugn träning idag " säger Fredrik..



Vi kör igång med uppvärmningen.. den håller ju på i en evighet, och jag skämtar inte när jag säger att ja började svettas efter 2 minuter! En timma och en halvs träning kändes som 24 timmar! En övning kändes lika lång som en vanlig träning med Peter. Men övningarna vi gjorde var inte en eller två, minst 20 olika! Just imagin, du letar efter luften, men du hittar den inte.. Du är helt slutkörd och orkar inte mer, det är då du ska ta i och hitta den sista lilla energin i din kropp och köra sönder dig!

Med en kort beskrivelse av dagens träning:

Jag ÄLSKAR det jag gör, jag ÄLSKAR basketen, jag ÄLSKAR det så mycket att jag skulle kunna dö för det!!
Känslan, de sista andetagen du tar innan du kör igång 110% på plan igen, känslan av att bara vilja lägga sig ner och känna att det är på basketplanen du tillhör, glöden, din kämpevilja! Dont you ever loose it.


Too happy to realize it!

bored

Klockan är nu 01.45, och jag är uttråckad! so here i go..


Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: trött men otroligt glad!
Favoritgodis: choklad
Kläder just nu: basket top o shorts
Musik just nu: sirach - if you know
Sommarplaner: åka till mina föräldrars hemland!
Hur många kuddar sover du med: 3-5
Spelar du nåt instrument: gills det om man visslar?!
Morgon- eller nattmänniska: nada
Vem är viktigast för dig: Lillebror, familj samt vänner
Bio eller promenad: hmm, varierar!
Är du kittlig: jääs, även på de mest "okittliga" ställen
Snarkar du: lucky no!
Stjärntecken: kräftan
Äckligaste insekten: spindlar
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? vem sa att ja inte har superkrafter?
Vad vill du jobba som? frisör (:
Stökigt eller välstädat? välstädat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? crazy tess is up for everything!
Gillar du att sjunga? åhja, men ingen har någonsin sagt att jag e bra ;)
Anser du att du är stark? "liten med tuff" (a)
Vad gör du om du får hicka? dricker vatten upp och ner!
Vad längtar du mest efter just nu? SOOMMAAAREN! och alla basketmatcher!

snart,så snart..

En miljon solar skimrar i natten
Allt är tyst, förutom alla röster i mitt huvud som upprepar ditt namn..
Ikväll släpper jag taget, jag är hälften inne!

jag kapitulerar mig själv i armarna på en vacker främling
jag kapitulerar mig själv till dig..

Nu är det bara bron kvar, mitt hjärta är snart befriat..
Vem älskar mig?
Du älskar verkligen mig, min vackra främling.
Du älskar mig verkligen, så som jag älskar dig..


näthandel

   
Just nu har vi näthandel, idag blev ännu ett moment klart och såhär får min logga se ut för min webbsida:) Stan ikv, samt äta mat med mamma och syster! Kärlek

RSS 2.0