basketball.

idag, söndag 21/12 hade vi en såkallad "sista match innan jul", dvs en liten jul avslutning.. Vi mötte faktis Stenungsund, vad jag kommer ihåg från dom var att eller trodde dom var kärringar, ursäkta ordspråket. Men de var faktis nästan lika unga som oss.. Sist vi mötte dem, i våras, förlorade vi med ca 22 poäng! Idag fick vi får revanch och vann med 6 poäng..

Om jag får uttrycka mig gjorde inte vi vårt bästa, eller kom inte alls upp i ett bra tempo.. Men på ett och annat sätt så visste vi med oss att detta var en hemkammad vinst vi hade på rosa papper. Från min sida, de minuter jag fick spela gjorde jag mig förtjänt av, hade minst 6 stels och satte världens fulaste, konstatera fulaste trea!

Vägen hem var en riktig höjdare tillsammans med flickorna, ett stopp i Alingsås för pizza, glass på mcdonalds, hemvägen med en fisande björn ( nämner inte namn ) och så singing bee ända fram till skövde! Nu är jag hur seg som helst och ska nog lägga mig i säng:) Kärlek..


!!

BLOGGDESIGN UNDER KONSTRUKTION!

doften av blad i lågor..

Du ser lika god ut som en saftig och kall vattenmelon mitt i natten med 25 graders varm vind..
Du är lika inspirerande som en fattig ung man som jobbat sig uppåt och efter 10 år är läkare..
Du är lika vacker som en solnedgång med alla 478 färger i ett över havet..

Din doft sprids hela vägen från undervåningen till mitt sovrum på morgonen och får mig att tro på att jag föds om, som det eviga kretsloppet fungerar..
Din doft kan beskrivas i hundratals kroppspråk och miner, men den går inte att beskriva med ett enda ord..
Din doft är osynligt för allt och alla, men för mig, gör du den mer än speciell..
Din doft får mig att blinka 7 gånger i sekunden, vilket får mig att tro på dig i en evighet.

Du är det vackraste gud har skapat, hur han har lyckats, vet jag inte..
Lika oskyldig som du är otrolig..
Jag älskar dig min lilja..


today.

Eftersom att jag inte hade skola idag bestämde jag mig för att sova extra länge,
och för skoj skull inte sätta på alarm! Jag vaknade upp runt klockan 1 och det fick räcka för dagen. Jag började med att städa hela övervåningen från topp till tå, därefter åt jag mig en förtjänad frukost och tog all tid i världen till att njuta. När jag var klar började jag städa hela undervåningen, och då hade jag gjort mig förtjänt av lunch:) haha låter som äkta swedie! Anyway, dagen har handlat rätt så mycket om att städa, för jag är ju sjuk så får inte träna and it sucks! Har även diskat och hängt upp kläder på tork, rätt så stolt för allt detta brukar jag normalt inte hinna med under skoldagar! Nu är klockan 01.10 och jag har äntligen gjort klart en svenska uppgift och engelska uppgift! Happy me :) Nu återstår bara två skoldagar och sen har vi LOV! Skulle kunna kyssa just DINA fötter för att jag äntligen får känna på lite lov. Så mycket som jag lagt ner min energi i skolan, är heeelt nere i marken. Skall bli kul att få fira jul&nyår med släkt och vänner! Samt ett bröllop som väntar 27/12, finally:)..

Jag hade en väldigt intressant "disskution" som varade i några minuter..

|| therese säger:

http://www.youtube.com/watch?v=TF71ikavnHU&NR=1


- säger:

kass


|| therese säger:

du lyssnar inte ens!


- säger:

kass


- säger:

vad?


- säger:

Ska ja ba glöma att du bad mig dra åt helvete?
 

|| therese säger:

hahahah neeeeeeeeeeeeej


|| therese säger:

säg inte att du tog d seriöst


- säger:

nej


|| therese säger:

good, mena inte d bokstavligt


- säger:

DRA ÅT HELVETE!


- säger:

Hej då.



Nu ska jag sova gott med ett leende på läpparna! Kärlek..
GratisMode.se


honom genom henne.

Jag kan allt om hennes liv; hon har en tanke bakom varje rörelse.
För varje steg hon tar, för varje andetag hon försöker uttrycka och för varje sekund som går, vet jag vilken tanke som slås upp i hennes ordbok som gömmer sig långt inne på hennes högra skallben..

Jag tänker stå här och skrika sönder mina lungor tills de sprängs i fjortontusen bitar, då får jag som jag vill!
Vilket litet barn hade inte dom tankarna som liten? De skrek och skrek, till slut blev föräldrarna så trötta att de gav upp och köpte de trehundrasjutton kulorna som låg längst upp i hyllan på BRs "fynd-hörna".

Om vi pratar i presens, är hon ett antal år äldre, men barnet inom henne leker och lever livet som aldrig förr.
Barnet träffar drömprinsen, precis i samma ideal som Peter Pan och hans lekar med filurerna i "Landet ingenstans".
Hon smålog första gången hon träffade honom, barnet inom henne hoppade av glädje samtidigt som den "vuxna-hon" kysste honom i hopp om att barnet inom honom skulle speglas och säga "du är otroligt vacker", men det gjorde han! Saken var den att hon ville höra sanningen. Vilket hon i imperfekt trodde på, hon var ju trottsallt ett barn som inte fått reda på att lögner existerar.

Han fick låna hennes favorit leksak som hon i år och dar har borstat varje morgon&kväll, duschat så gott som de går och tagit hand om den i dens värsta dar, hennes hjärta..
Detta var trotts allt en lek för honom, han tog hennes hjärta, han lekte med det och lämnade tillbaka det med sympatiska ord som följde efter.. Tänk dig bilden att han håller i ditt hjärta, han kollar dig rakt i ögonen, småler och fnissar samtidigt som han hjärtlöst river sönder alla bilder ni haft ihop, styckar ditt hjärta i bitar. Han är fortfarande lycklig..

Än idag är hjärtat brustet, frågan lyder; Hur kunde hon falla för en främling som hon än idag inte har någon aning om vem han är?

Om du fortfarande frågar dig själv i tårar varje natt varför du är stämplad som ett hjärtlöst psyk och schizofren, är jag mer än glad att meddela dig sanningen om dig själv!




trygghet.

Varje individ lever med brister, en del väljer att förbättra på de brister som går att förbättra, andra föredrar att leva med dom, fastän att dom vet att det är fel.
Jag tänker inte dra några exempel, utan jag vet att du själv är medveten om dina brister.
Jag, personligen har funnit mina brister & jag måste medge att det är och har varit oerhört tufft att arbeta uppåt, men jag har funnit kärleken i allt jag gör, allt jag säger och i allt jag tänker. Kanske inte låter så vettigt som det skrivs, men uppskattning, kärlek och värme kan leda till mer än vad vi behöver.
Jag vet mer än vad du tror att jag vet, du är rädd, rädd för kärleken, känslan av att släppa in någon där du alltid varit ensam, till ditt hjärta. Ta tag i min hand, lyssna på mina andetag.. Det är där du tillhör.

Uppskatta vad du har, och sluta leta efter något du saknar. "Behandla så som du vill bli behandlad" och redan då är du en medmänniska som gör världen till en tryggare plats. / t.m


hit&dit.

Ända sedan jag vart en liten flicka har de äldre alltid frågat mig, Vad vill du bli när du blir stor? I gensvar har jag alltid svarat " Jag bli Therese ". Nu har jag på 17 somrar, nått upp till den punkten där jag frågar mig själv, vilket jag aldrig tidigare gjort, vad vill jag bli? Jag är väl hyffsad stor nog för att ha en aning kunskap om vad framtiden kan erbjuda mig på bästa sätt.. Eller nä, inte bästa sätt, utan hur framtiden kan tillfredsställa mina behov.

Åren på högstadiet var väldigt lätt i allmänhet, varför tog jag inte det på yttersta allvar, har jag från tid till tid frågat mig. Nu vet jag, jag vill bli frisör, men betygen räckte inte till. Vad nu, i 3:an, en termin praktik hos frisören.
Jag ser det som en världschans till att bli något jag vill bli, men som sagt, jag ligger ju endast på 17 somrar, är jag mogen nog att avgöra min framtid?
Å andra sidan, tröttnar jag på att vara frisör, kan jag alltid återvända till handeln igen. "Men tänk om gräset är grönare på andra sidan", mottot får jag ha kvar, men så småningom släpper jag det. Är du redo?

Hon kallar sig för psykos, hon gör allt tvärtimot vad du vill att hon ska göra, men tar du det som en komplimang, eller tar du det som en förnedring?
Ni är inte lika på något sätt, varken psykiskt eller fysiskt, du är lång, hon är kort, du är smal, hon är medelsmal, du har brunt hår, hon har svart hår, du har en stor näsa, hon har lite mindre osv. Det jag vill komma fram till är att du, med hennes hjälp eller tvärtom, kompleterar varandra. Vad sägs om att hjälpas åt? Låt mig säga, vi gör det för kärlekens skull..

RSS 2.0